top of page

Михаил Билалов - с перука и 16 г. по-млад, играе в нов сериал

Михаил Билалов изобщо не се вълнува от процеса на поставянето и закрепването на една перука, защото няма нужда от изкуствена коса. Въпреки това актьорът, станал напоследък известен и като Джаро от "Под прикритие", слага перука, за да изглежда 16 г. по-млад в кадър от новия сериал "Връзки".

Билалов снима тази сцена в неделя в 19 ч на стълбите пред обредната зала "Оборище" в София. Той е младоженецът, а колежката му Лилия Маравиля - булката. Кадърът е ретроспекция - показва сватбата им, която по сценарий е била през 1998 г.

"Беше смешно, защото от екипа ни хвърляха бонбони, а отстрани минаваха трамваи - отвътре хората ни гледаха и се чудеха дали е истина", разказва Маравиля.

Връзката на героите на Билалов и Маравиля е най-голямата завръзка в сюжета, върху която се гради целият филм. Оттам започват и смешните ситуации - сложните взаимоотношения между останалите, непоносимостта им един към друг и новите любовни развръзки. Все неща, които се случват и в реалния живот. А това е най-важното за успеха на един филм - зрителите да се припознаят в героите.

Жанрът е абсолютно нов за българските продуценти на сериали - комедия и драма в едно. И актьорите също нямат опит в това, защото досега са играли или в само в смешни филми, или в много сериозни и тежки роли. Яна Маринова, Валери Йорданов и Ники Ишков са сред останалите актьори, които са поканени да участват. За първи път в сериал от новата вълна се съгласява да играе и Анета Сотирова. Виктор Божинов - режисьорът, който работи по всички успешни български сериали, ще снима "Връзки". Продуцент на поредицата е "Емо вижън".

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page