top of page

Връзки е модерна градска комедия с елементи на драма за съвременните връзки и отношения в семейството и извън него, вечното желание на всеки да търси любов и различния начин, по който днес я получава.

 

Сериалът проследява интимния живот на известна архитектка с безупречна репутация (Мика, 43 г.), нейния съпруг – бивш патоанатом и настоящ брачен консултант (Тони, 48 г.) и тяхното „идеално“ семейство. Многобройните му членове се оплитат в сложни връзки и отношения, които с времето прибавят все повече мръсни тайни и срамни петна в биографията на „перфектната“ фамилия. Единството й е сериозно застрашено. Ще успеят ли архитектката и брачният консултант да останат заедно или ще се поддадат на изкушенията, които ги дебнат „отвън“?

 

ТВ поредицата засяга темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, очуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

 

Мика е известна със своята консеравтивна природа. Съпругът й Тони гледа на света повече от лежерно. Но в очите на приятелите им двамата са перфектната семейна двойка. Всичко се променя, когато архитектката открива, че мъжът й, брачният консултант, има извънбрачна връзка. Мика е в истински шок, но решава да не открива картите си. Тя е принудена да промени „задръстения“ си 

мироглед за брака и секса, затова се записва на курс за... гейши, воден от нашумяла сексоложка. Двете стават много близки. Мика попива всеки съвет, затова как да разкара „кучката“. До деня в който не открива, че именно секс менторката й е настоящата любовница на Тони.

 

Над брачния консултант също е надвиснала опасност. Той е нарушил професионалната етика. Отнел е сексоложката от известен подземен бос след серия от консултации на двойката в кабинета му. Тони е принуден да балансира между лъжите в семейството и браненето на личния си и професионален живот, ако тайните му се разкрият.

 

В желанието си да се върнат един към друг, Мика и Тони оформят тихо бойно поле. В него няма заложници, но няма и милост. Междувременно, докато Мика се „разкрепостява“, хлътва по своя единствен новопоявил се клиент - харизматичен, темпераментен и изключително ревнив подземен бос, чиято къща трябва да обзаведе. По ирония на съдбата, това е бившият приятел на сексоложката и бивш клиент на Тони.

 

В това време отношенията на Тони и любовницата му също се усложняват. Тони се оказва в абсурдната ситуация да търси спасение от нея при жена си. Но Мика вече не е сигурна, че може да бъде с него. Освен ако не ги обединят извънредни обстоятелства. Като например един истински... труп.

bottom of page